HORARIS ADULTS

FORMACIÓ PRO

ARA PRO és la secció per a professionals de les arts escèniques, persones amb molta experiència o estudiants d’estudis artístics superiors. Cursos intensius i de nivell alt per entrenament i reciclatge d’artistes així com per millorar i investigar en aspectes concrets. Durant el curs, s’aniran oferint diferents intensius Pro.

Actualment els que oferim són els següents:

INTERPRETACIÓ:

– Càmera pro

– Cos actoral pro

– Doblatge per a actors i actrius pro

– Creació de personatge pro

– Iniciació a l’especialista d’acció pro

DANSA:

– Commercial pro

– Contempo pro

FORMACIÓ OFF

Ara off és la secció d’Adults d’ARA. Per aquelles persones que tinguin ganes d’activar el cos i la ment, fer exercici, ballar, actuar, cantar, endinsar-se en el món de les arts escèniques… ARA ofereix una sèrie de cursos per diferents gustos i nivells. Per a persones que mai han realitzat cap mena d’activitat artística així com per aquelles persones que sí que ho han fet i tenen ganes de seguir aprenent i investigant. El moment és ARA.  

Ara off és la secció d’Adults d’ARA. Per aquelles persones que tinguin ganes d’activar el cos i la ment, fer exercici, ballar, actuar, cantar, endinsar-se en el món de les arts escèniques… ARA ofereix una sèrie de cursos per diferents gustos i nivells. Per a persones que mai han realitzat cap mena d’activitat artística així com per aquelles persones que sí que ho han fet i tenen ganes de seguir aprenent i investigant. El moment és ARA.  

YOGA DANCE OFF Fusió entre dansa i yoga, dues pràctiques que combindes permeten aconseguir una barreja molt enèrgica de beneficis pel teu benestar corporal, mental i emocional. Unirem diferents postures de yoga amb la fluidesa de la dansa, per tal de generar coreografies i cercar la naturalitat en el moviment del nostre cos i connectar amb la nostra respiració.

TRAIN TONE OFF Classe dirigida per a l’entrenament funcional i la millora de la condició física. A través de coreografies amb diverses cançons, tonificarem els músculs del nostre cos treballant la força, la flexibilitat i una sèrie d’exercicis intensos que et permetran mantenir-te en forma.

TEATRE OFF INICIACIÓ Classe de teatre per a persones que s’inicien en el món de la interpretació. A través d’exercicis, textos, jocs, d’expressió corporal i llenguatge oral t’endinsaràs a l’univers teatral. Aprendràs diferents tècniques per tal d’expressar-te amb més fluïdesa, tenir més llibertat corporal així com més facilitat per a parlar en públic i treballar en equip. Tanmateix, farem un treball de gestió emocional: reconèixer les emocions, entendre-les, no jutjar-les, i expressar-les. A final de curs, es representarà una peça teatral a un teatre de Barceloan per tal de culminar el projecte.

TEATRE OFF AVANÇAT Curs de teatre dirigit a alumnes amb experiència i que vulguin aprofundir en la seva formació actoral. Treballaràs diferents tècniques teatrals així com un treball intens en exercicis d’improvisació teatral, expressió corporal, veu i dicció i creació teatral. A final de curs, es realitzarà un muntatge teatral en un teatre de Barcelona per tal de culminar el procés. 

COMMERCIAL OFF Classe de dansa on es realitzaràs coreografies amb música comercial actual, que predomina a la ràdio, televisió i shows internacionals. El commercial es cracteritza per ser molt enèrgic i sexy, i obtenir com a resultat, coreografies molt vistoses.

CONTEMPO OFF Classe de dansa que fusiona diversos estils i es cracteritza per una total llibertat en els moviments i en l’expressió corporal, emfatitzant en l’organicitat i la respiració. Treballaràs la tècnica de terra, per tal d’adquirir el control necessari per poder ballar i desplaçar-te fent ús del terra i totes les seves possibilitats.

JAZZ OFF Classe de dansa que es basa en moviments intensos i típics de la dansa Jazz. Es combinen moviments i tècniques del ballet clàssic i de la dansa moderna al ritme de cançons modernes o de grans musicals. Moviment, força i expressió defineixen la dansa Jazz. 

FLAMENCO OFF Classe de dansa que es basa en moviments típics de la dansa espanyola. Ballaràs i canalitzaràs emocions a través de la dansa. Un cop al trimestre, les classes es realitzaran amb música en directe. 

TWERK OFF El twerk és un estil de dansa que té el seu origen a les danses africanes i va néixer a Nova Orleans el 1820. És una dansa empoderadora i sensual que es caracteritza per moviments de maluc i de glutis. Es balla amb tota mena de música moderna, però la més característica és el hip hop. És un ball exigent físicament amb el que treballaràs cames, malucs, cintura i glutis.

INICIACIÓ AL CLAQUÉ OFF El claqué és una dansa originària dels Estats Units consistent en l’accentuació rítmica d’una peça musical bàsicament picant de peus a terra amb unes normes i gramàtica determinades. A les classes d’iniciació al claqué aprendràs els passos bàsics d’aquest estil de dansa així com a aplicar-los a diferents coreografies.

DANSA I MOVIMENT OFF Les classes de dansa i moviment estan destinades a persones que s’inicien en el món de la dansa. En aquestes classes descobriràs els moviments bàsics de la dansa així com tècniques per aconseguir més llibertat, expressió i fluïdesa corporal. Realitzaràs exercicis per mantenir el cos en forma així com diferents coreografies d’estils diversos.

BALLET OFF Classe de dansa clàssica que es basa en el control total del cos i que consisteix en realitzar diverses i diferents figures essencials d’aquest estil. Treballaràs la tècnica del ballet a la barra, exercicis de centre i petites coreografies.

HORARIS DILLUNS  DIMARTS DIMECRES DIJOUS
07:30h Train tone Off Yoga dance Off Train tone Off Yoga dance Off
09:30h Iniciació a l’especialista d’acció Pro
10:00h Doblatge Pro Càmera Pro Doblatge Pro
Dansa i moviment Off
19:30h

Jazz Off Ballet Off Yoga dance Off (18.30h)
Train tone Off Claqué Off Commercial Off
   
20:00h

Teatre avançat Off  
20:30h Flamenco Off Flamenco Off Contempo Off
21:00h

Les classes tenen una durada de 60 minuts, excepte: 

  • Doblatge Pro (120 minuts cada classe. 4h/setmanals en total)
  • Càmera Pro (120 minuts)
Descarrega’t l’horari