EQUIP

Coneix-nos

L’equip directiu i de gestió està format per dues persones actives al sector artístic, Carla Abulí i Andrea Jimenez. A més, comptem amb un equip de professorat d’alta qualificació i experiència tant en l’àmbit artístic com en el de la docència.

CARLA ABULÍ

Com a actriu ha participar en diverses obres teatrals, entre elles destaquen “Qüestió d’honor” i “Nauseé”.

Com a dramaturga destaquen “Croissants normals de dissabte”, estrenada a Barcelona i programada també a Madrid.

Fa 10 anys que compagina la seva carrera artística amb la docència i ha treballat a diferents escoles. Graduada en Cinema i Televisió per la Universitat Blanquerna, ha estudiat dramatúrgia a l’obrador de la sala Beckett i interpretació a diferents centres de Barcelona. Ha coordinat diferents projectes de teatre social i cooperació, entre els quals destaca el projecte YALA dut a terme amb l’ONG Open cultural i Fugim de les fronteres als camps de persones refugiades de Polykastro, Grècia.

ANDREA JIMÉNEZ

Com a actriu de musical ha treballat a la Cia. Magatzem d’Ars i als microteatres “Croissants normals de dissabte” i “Por culpa del amor” (Barcelona i Madrid).

Va rebre formació professional en teatre musical, dansa i interpretació a diversos centres de Barcelona i Londres (Som-hi Dansa, El Timbal, Pineapple Dance Studios i Base Dance Studios).

Ha exercit com a professora de teatre, dansa i cant a escoles com Actua!Studio, Maristes la Immaculada, A6 Estudi, Dmusics, Pere Vila i Dominiques de l’Ensenyament.

GENÍS LAMA

Actor i especialista d’acció
Format en diferents centres de Barcelona. En teatre, ha participat en produccions com “LESSONS IN LOVE AND VIOLENCE” al Gran Teatre del Liceu, “QÜESTIÓ D’HONOR” a Dau al Sec i “EL MISTERI DE HOUDINI” al Teatre Regina, entre d’altres. En audiovisual destaquen les participacions a sèries com “HACHE”, “LA FOSSA” o “BUGA BUGA”, així com a les pel·lícules “LA SOMBRA DE LA LEY”, “EL ÁRBOL SIN SOMBRA”, “ROADS” o “WONDERLAND”

QUERALT SÀNCHEZ

Actualment alumna de teatre musical a l’Institut del Teatre, comença els seus estudis musicals de ben petita a l’Orfeó Gracienc, on estudia solfeig, piano i cant coral. Formada en interpretació a l’escola Eòlia. Ha cursat estudis de dansa a les escoles Coco Comin, Som-hi dansa i Ramon Solé, així com també diversos stage a Pineapple dance studio de Londres. Treballa les disciplines: ballet, claqué i jazz musical, especialitzant-se en l’última. En el cant, es forma amb diverses professores i tècniques al llarg de la seva trajectòria, fent especial menció a l’estil voice craft.
En el camp del teatre musical ha realitzat diversos espectacles a nivell amateur com ara Els Miserables, Mamma mia, La Bella y la Bestia o Miss Saigon, entre d’altres. Dins del món audiovisual ha col·laborat en algunes campanyes publicitàries.
Compagina els seus estudis artístics amb el grau internacional de Turisme a l’universitat CETT, UB.

MARISOL RUFO

Bailarina, coreógrafa y dramaturga que trabaja en la búsqueda de hibridar géneros que le permitan resolver su imaginario. En danza, ha colaborado con artistas como Els Catarres, The Crabapples, Clara Peya, Adrià Navarro y Cynthia Fussillo, entre otros… Docente y coreógrafa de equipos de competición de danza y asistente de coreografía en algunas campañas para LEFTIES. Danza integrada y contact con Jordi Cortés, debutando como intérprete en la primera versión de la pieza “FUCK-IN-PROGRESS” del director. Trabaja con Vanessa Varela en el cuento escénico “LA PRUNA I LA LLUNA” y ha sido intérprete del Musical infantil “EL TRENCANOUS” de la compañía Som-hi Dansa. En el Mercat de les Flors, acompañó el festival Sâlmon de danza y fue asistente del coreógrafo Toni Mira en el proyecto “EN RESIDÈNCIA” del ICUB. Dramaturga y coreógrafa de la pieza personal “RETRATO DE MANOS Y FLORES” y creadora de los fanzine “VERSACIONES CON DON GERMÁN”. Letrista del disco “UNEXPECTED” de Eva Verde y Publio Delgado. Desarrolla activamente su pasión por las letras como colaborador del Club Cronopios. Graduada en Comunicación e industrias culturales en la Universidad de Barcelona

NOA BIETO

ESTELA FLIX

Acròbata i gimnasta amb àmplia experiència. Formada en acrobàcia, dansa i circ (aro aeri i trapezi). Entrenadora del club gimnàstic Sant Andreu. Ha format part de grups de dansa contemporània i ha participat en competicions de dansa acrobàtica. Mestra d’educació infantil i especialista de psicomotricitat

VANESA GÁLVEZ

Coreógrafa, bailarina y pedagoga con experiencia en danza española y flamenco. Durante catorce años es primera es primera bailarina y asistente de coreografía en la compañía de Rafael Amargo. Co-protagoniza “DESDE EL SOFÁ” con Fabián Thomé. Está presente en el panorama actual de la escena flamenca de Barcelona con La Casa del Flamenco. Ha dirigido y coreografiado varios espectáculos programados en salas como el Palau de la Música. Graduada en Pedagogía de la Danza por el Conservatorio Superior de Danza de Barcelona (Institut del Teatre)

PAU ESCOBAR

Actor català amb experiència i formació en teatre, cinema i televisió. En cinema destaquen “EL CERRO DE LOS DIOSES” de Daniel M. Caneiro, “EL SITIO DE OTTO” d’Oriol Puig, “EL PRACTICANTE” de Carles Torras, “WOUNDS” de Joan Paülls i “ELS NENS SALVATGES” de Patricia Ferreira. En teatre ha fet temporada al TNC amb “HEROÏNES O RES” d’Iván Morales i ha treballat en altres obres com “KIDS”, “UN WESTERN AMB XINOS”, “SI TINGUÉSSIM MÉS COCA ET DEMOSTRARIA COM T’ESTIMO”, “ELS DESGRACIATS”… En televisió ha protagonitzat la websèrie “WHERE ARE THE COOLS” i ha participat a “COM SI FOS AHIR” (TV3)

CHRISTIAN CÁNOVAS

Actor format a diferents escoles d’interpretació de Barcelona amb un màster en estudis teatrals per l’Institut del teatre. Amb una llarga trajectòria professional, en diferents àmbits interpretatius, destaquen els seus treballs a “Amar es para siempre”, “Qüestió d’honor”, “Separacions”, “Los amos del mundo”, entre d’altres.

EVA LLUCH

Actriu de doblatge i locutora amb llarga trajectòria. Llicenciada en Ciències de la Informació i formada professionalment en doblatge. En doblatge, exerceix durant més de 30 anys en pel·lícules de cinema i televisió, sèries de televisió, dibuixos animats, etcètera, indistintament en català i castellà, com “DO-RE-MI”, “SHIN CHAN”, “12 AÑOS DE ESCLAVITUD”, “EL MENTALISTA”, “AMELIE”, “DOS CHICAS SIN BLANCA”, “DOWNTOWN ABBEY”, “RESACÓN EN LAS VEGAS”, “HOMELAND”… Com a locutora, va treballar a Catalunya Ràdio i RAC105, i actualment, és especialista en narració de documentals i en veu corporativa: és la veu corporativa del canal Super 3 de Televisió de Catalunya, de Flaix FM i de Ràdio Sitges. És membre fundadora de l’Associació Cultural Veus Humanes, amb al qual ha participat com a actriu als radioteatres en viu i muntatges teatrals

LARA TOMÉ